33586 - 2145


Wanneer u op zoek bent voor informatie over uw vakantie bestemming, citytrip vakantie of welke vakantie ook, dan bent u hier op de juiste plek! Zo vind u hier informatie over trip naar Aschau, tips over Aschau, reisinformatie,reisinformatie naar, tips top 10, tips top 20, Aschau tips, online boeken naar Aschau, tripinformatie, toeristische informatie, praktische info over Aschau, online boeken, vakantie informatie, vakantie boeken, korte vakantie boeken, herstvakantie boeken, kerstvakantie boeken, carnavalvakantie boeken, voorjaarsvakantie boeken, boek een vakantie, krokusvakantie boeken, strandvakantie informatie, strandvakantie tips, wintervakantie tips, skivakantie tips, zonvakantie tips, verre vakantie tips, amerika vakantie tips, afrika vakantie tips, citytrip tips, citytrip boeken, paasvakantie tips, paasvakantie boeken, meivakantie tips, meivakantie boeken, grote vakantie boeken, grote vakantie tips, bootvakantie tips, fietsvakantie tips, motorvakantie tips, natuurvakantie tips, werkvakantie tips, uitgaans vakantie tips, kampeervakantie tips, backpack vakantie tips, wandelvakantie tips, liftvakantie tips en nog veel en veel meer vakantie informatie en tips.

Tips & Piste Informatie over Aschau

  Aschau im Zillertal is een gemeente in het district Schwaz in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. De gemeente ligt aan het begin van het achterste deel van het Zillertal. Het is de enige gemeente in dit dal dat aan beide oevers van de Ziller bebouwd is. Het gemeentegebied bestaat uit het hoofddorp Aschau en verspreid gelegen buurtschappen op de berghellingen en in het dal.

Aschau werd in 1309 reeds als Aschowe officieel vermeld. De naam wijst op de uitgestrekte ooibossen zoals die tot de 11e eeuw in het dalgebied langs de Ziller gelegen waren. Distelberg, dat ten oosten van de rivier de Ziller gelegen is en aanvankelijk een zelfstandige gemeente vormde, werd reeds in 1188 officieel vermeld.Het gemeentegebied is vanwege de splitsing door de Ziller historisch ook opgesplitst tussen het bisdom Innsbruck ten westen van de Ziller en het aartsbisdom Salzburg ten oosten van de Ziller.De parochiekerk Zu unserer Lieben Frau vom Siege werd in 1850 in laatclassicistische stijl opgetrokken. In 1973 werd de tot die tijd zelfstandige gemeente Distelberg bij Aschau gevoegd

In Aschau vormen de landbouw en het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten. Ook zijn er kleine industriebedrijven in Aschau. Verder is een groot deel van de beroepsbevolking buiten de gemeentegrenzen werkzaam. Aschau is bereikbaar over de Zillertal-Bundesstraße en heeft bovendien twee stations (Aschau im Zillertal en Erlach im Zillertal) langs de Zillertalspoorlijn

 

Vakanties / Citytrips naar Aschau / kitzbühel – kirchberg:

  De Jong Intra Wintersport Oostenrijk
  TUI wintersport pagina (LET OP! veel prijzen inclusief ski-pas)
  Sunweb Wintersport in Oostenrijk
 

 

Skiën in Aschau
Huidige situatie: Pistes open: 80 van 85km / ski-liften: 32 van de 36
Men kan bij de diverse skischolen ook terecht voor het volgen van carveskiles. Tevens kan men meedoen aan dagtochten en dagtochten off piste.

 

Aantal pistes (totaal: 173 km)
Blauwe piste: 91 km
Rode piste: 57 km
Zwarte piste: 25 km

 

 

  Ski-pas prijzen in Aschau
Het is goed om rekening te houden met de prijzen van een ski-pas. Een aantal touroperators waaronder onze partner TUI heeft aanbiedingen waar de ski-pas in de prijs is berekend, waardoor deze stukken goedkoper zijn! Kijk daarom snel in het menu onder Wintersport vakantie
Skipasprijzen Volwassene Jeugd Kinderen
DAGPAS € 57.00 € 42.00 € 28.00
2 DAGEN PAS € 111.00 € 83.00 € 55.00
3 DAGEN PAS € 158.00 € 118.00 € 79.00
4 DAGEN PAS € 200.00 € 150.00 € 100.00
5 DAGEN PAS € 239.00 € 179.00 € 119.00
6 DAGEN PAS € 277.00 € 207.00 € 138.00
WEEK PAS € 305.00 € 228.00 € 152.00
(kijk bij onze vakantie-aanbiedingen voor je vakantie in Aschau inclusief skipas)
 
 

 

Kinderen in Aschau
De kinderoefenweides lopen vrij geleidelijk af en er komen geen andere pistes op uit. De kinderoefenweides beschikken over diverse faciliteiten, zoals een lopende band, een skicarrousel, poortjes en sprookjesfiguren.

 

Après-skiën in Aschau
In Aschau is de après-ski elke dag levend. Het is dan ook niet verrassend dat er elk jaar veel jongeren in het dorp zijn om hun skivakantie er te vieren. Tot in de vroege uurtjes zijn er talloze bars, discotheken en pubs open waar je naartoe kunt. In Aschau vind je ook veel Engelsen en Engelse pubs zo heb je er de ?The London-Pub?. De dorpen Aschau en Hinterglemm delen een naam op het gebied van après-ski. 's Middags staan de kroegen al vol en dat blijven ze tot diep in de nacht.

 

Events in Aschau
Uitgaan en andere activiteiten in Aschau: Amusementhal, Casino, Openbaar zwembad, Internetcafe en Sauna.
Meetpunt Kaltenbach – Hochzillertal/Hochfügen (SKi-optimal)
160 cm
top: 2377 m
0 cm
dal: 600
pistes open:
80 van 85km
skiliften open:
32 van de 36
23  °C
`
   Booking.com