Wanneer u op zoek bent voor informatie over uw vakantie bestemming, citytrip vakantie of welke vakantie ook, dan bent u hier op de juiste plek! Zo vind u hier informatie over trip naar Abtenau, tips over Abtenau, reisinformatie,reisinformatie naar, tips top 10, tips top 20, Abtenau tips, online boeken naar Abtenau, tripinformatie, toeristische informatie, praktische info over Abtenau, online boeken, vakantie informatie, vakantie boeken, korte vakantie boeken, herstvakantie boeken, kerstvakantie boeken, carnavalvakantie boeken, voorjaarsvakantie boeken, boek een vakantie, krokusvakantie boeken, strandvakantie informatie, strandvakantie tips, wintervakantie tips, skivakantie tips, zonvakantie tips, verre vakantie tips, amerika vakantie tips, afrika vakantie tips, citytrip tips, citytrip boeken, paasvakantie tips, paasvakantie boeken, meivakantie tips, meivakantie boeken, grote vakantie boeken, grote vakantie tips, bootvakantie tips, fietsvakantie tips, motorvakantie tips, natuurvakantie tips, werkvakantie tips, uitgaans vakantie tips, kampeervakantie tips, backpack vakantie tips, wandelvakantie tips, liftvakantie tips en nog veel en veel meer vakantie informatie en tips.

Tips & Piste Informatie over Abtenau

  Abtenau ligt in het Lammertal in de Tennengau (district Hallein), ongeveer 45 km ten zuiden van Salzburg. Toerisme is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten. Abtenau heeft een eigen skigebied al is dit niet erg groot. Het skigebied en het dorp zijn niet direct verbonden met het skigebied van Dachstein-West,

 

Vakanties / Citytrips naar Abtenau / dachstein west:

  De Jong Intra Wintersport Oostenrijk
  TUI wintersport pagina (LET OP! veel prijzen inclusief ski-pas)
  Sunweb Wintersport in Oostenrijk
 

 

Skiën in Abtenau
Huidige situatie: Pistes open: 8 van 9km / ski-liften: 2 van de 5
Men kan bij de diverse skischolen ook terecht voor het volgen van carveskiles. Tevens kan men meedoen aan dagtochten en dagtochten off piste.

 

Aantal pistes (totaal: 165 km)
Blauwe piste: 25 km
Rode piste: 123 km
Zwarte piste: 17 km

 

 

  Ski-pas prijzen in Abtenau
Het is goed om rekening te houden met de prijzen van een ski-pas. Een aantal touroperators waaronder onze partner TUI heeft aanbiedingen waar de ski-pas in de prijs is berekend, waardoor deze stukken goedkoper zijn! Kijk daarom snel in het menu onder Wintersport vakantie
Skipasprijzen Volwassene Jeugd Kinderen
DAGPAS € 32.50 € 24.70 € 16.50
2 DAGEN PAS € 56.70 € 43.80 € 26.80
3 DAGEN PAS € 85.40 € 63.90 € 40.20
4 DAGEN PAS € 108.20 € 82.40 € 52.00
5 DAGEN PAS € 128.80 € 97.90 € 61.80
6 DAGEN PAS € 146.30 € 111.20 € 70.00
WEEK PAS € 157.60 € 119.50 € 75.20
(kijk bij onze vakantie-aanbiedingen voor je vakantie in Abtenau inclusief skipas)
 
 

 

Kinderen in Abtenau
De kinderoefenweides lopen vrij geleidelijk af en er komen geen andere pistes op uit. De kinderoefenweides beschikken over diverse faciliteiten, zoals een lopende band, een skicarrousel, poortjes en sprookjesfiguren.

 

Après-skiën in Abtenau
In Abtenau is de après-ski elke dag levend. Het is dan ook niet verrassend dat er elk jaar veel jongeren in het dorp zijn om hun skivakantie er te vieren. Tot in de vroege uurtjes zijn er talloze bars, discotheken en pubs open waar je naartoe kunt. In Abtenau vind je ook veel Engelsen en Engelse pubs zo heb je er de ?The London-Pub?. De dorpen Abtenau en Hinterglemm delen een naam op het gebied van après-ski. 's Middags staan de kroegen al vol en dat blijven ze tot diep in de nacht.

 

Events in Abtenau
Uitgaan en andere activiteiten in Abtenau: Amusementhal, Casino, Openbaar zwembad, Internetcafe en Sauna.
Meetpunt Karkogel – Abtenau
40 cm
top: 1200 m
20 cm
dal: 712
pistes open:
8 van 9km
skiliften open:
2 van de 5
-1  °C
`
   Booking.com